Modelfoto

Modelfoto

Indbrudsbølge i Skanderborg:

Syv indbrud på få dage

Flere gange er ruder blevet knust med sten

"Vi har en bølge af indbrud i øjeblikket. Det har der generelt været i Hedensted, Horsens og Skanderborg."
Sådan siger Lars Elmstrøm, politikommissær ved Sydøstjyllands Politi mandag morgen, efter man har modtaget en del indbrudsanmeldelser henover weekenden.
Tre af indbruddene er sket i Ry, to i Skanderborg, et enkelt i Gram og et enkelt i Stilling.
Indbruddene:
Villa på Forsythiavej, Skanderborg. Skete natten til lørdag kl. 01:26. Blev opdaget og anmeldt af nabo. En rude var knust. Koster endnu ukendt. 
Villa i Hybenparken, Skanderborg. Skete mellem 29. september og 1. oktober. En rude blev smadret med en sten. Koster endnu ukendt.
Villa på Lokesvej i Ry. Skete mellem 28. og 29. september. En rude blev knust med en sten, og der blev stjålet smykker og it-udstyr.
Villa på Sanatorievej i Ry. Skete mellem 29. september og 1. oktober. Her blev et vindue opbrudt. Naboen anmeldte indbruddet. Koster endnu ukendt.
Villa på Vessøvej i Ry. Skete mellem 30. september og 1. oktober. En terrassedør blev brudt op, og indbrudstyven slap væk med kontanter, smykker og it-udstyr.
Villa på Stadionvej i Stilling. Skete mellem 29. september og 1. oktober. Køkkenvinduet blev opbrudt, men umiddelbart er intet blevet stjålet.
Villa på Haraldsvej i Gram. Skete natten til søndag klokken 01.20. Et garagevindue blev opbrudt, og tyven stak af med to cykler ud af garagedøren. Der var tale om en racercykel og en mountainbike.
 

Publiceret 02 October 2017 09:05