Mikhael Sander Fogh (tv) og Ole Tilsted er to af de nu fire indehavere af Revision Ry & Hammel. Ole Mikkelsen og Niels Jørn Jeppesen er de to andre i ejerkredsen.

Mikhael Sander Fogh (tv) og Ole Tilsted er to af de nu fire indehavere af Revision Ry & Hammel. Ole Mikkelsen og Niels Jørn Jeppesen er de to andre i ejerkredsen.

Et godt Ry i Hammel:

Fusionerede revisorer byder indenfor

Revision Ry og Revision Hammel er nu slået sammen til et selskab med 25 medarbejdere, men bliver i begge byer

En kassevogn fra et håndværkerfirma holder som eneste køretøj på p-pladsen udenfor revisions-firmaet på Norgesvej i Hammel.
 
Inden jeg når ind ad døren denne tidlige morgen, kommer håndværkeren den anden vej med et 'farvel'. Han har blot afleveret sine regnskaber til eksperterne, inden dagens første opgave venter på ham ude i byen.
 
”Dem har vi mange af,” siger Ole Tilsted som sammen med Mikhael Sander Fogh tager imod med en kop kaffe.
 
Vi skal snakke fusion mellem Revision Ry og Revision Hammel, som 1. januar 2017 blev til Revision Ry & Hammel med en samlet medarbejderstab på 25.

Klar til smartphones

”Mange håndværkere og detailhandlende får lavet en totalopgave hos os. De afleverer bilag og modtager så momsregnskaber og årsopgørelse og slipper for al det besvær,” siger Ole Tilsted.
 
”Men vi er også gearet til det nye, at mange i dag bruger smartphonen. Den tager et billede af kvitteringen, som derefter suser ind i deres regnskabsprogram e-conomic. Herfra kan vi så arbejde med det,” siger Mikhael Sander Fogh fra Ry-afdelingen.
 
Han er allerede godt kendt med forholdene i Hammel, hvor han i flere omgange indsnusede atmosfæren et års tid inden fusionen.

Julefrokost og bowling

”Var de meget anderledes i deres kultur, det var de ikke,” svarer Mikhael Sander Fogh selv.
 
”Ja, for vi bragte faktisk medarbejderne sammen flere gange inden fusionen for at mærke, hvordan stemningen var. Og den var god,” siger Ole Tilsted.
 
Det er måske lidt omvendt at starte et samarbejde med en julefrokost og en bowlingturnering, men det synes de to revisorer slet ikke.
 
”Nu kender vi hinanden på en helt anden måde. Vi går meget op i medarbejdertrivsel. Har de ansatte det godt, smitter det af på vores kunder,” siger Ole Tilsted.
 
Han kan da godt forstå, at store børsnoterede firmaer med afdelinger ude i Europa ikke opsøger Revision Ry & Hammel.
 
”Men rigtig mange håndværkere nyder ikke at skulle skifte tøj, før vi skal mødes. Her møder vi kunden i øjenhøjde, og så kan de altid finde en p-plads med det samme.”

Spænd i alderen

Medarbejdernes alder spænder vidt hos Revision Ry & Hammel. Fra de meget erfarne i 60erne til de unge, dygtige på 22-23 år.
 
”Mange vil gerne have en revisor som er jævnaldrende. Det sørger vi for blandt andet ved at have seniorjobs,” siger Ole Tilsted, som fortsat har sit skrivebord i Hammel, mens Mikhael Sander Fogh sidder i Ry det meste af tiden.
 
Revision Ry & Hammel holder i anledning af fusionen reception fredag 8. september mellem 12 og 17 på Norgesvej 2 i Hammel.

Publiceret 01 September 2017 14:00