Årets sidste Himmelhop-arrangement står i cirkussets tegn. Pressefoto

Årets sidste Himmelhop-arrangement står i cirkussets tegn. Pressefoto

Cirkusløjer på Himmelbjerget

Så er det tid til at finde den indre artist, jonglør eller akrobat frem: Årets sidste større Himmelhop-arrangement på Himmelbjerget - tirsdag 25. juli - er nemlig en cirkusworkshop, hvor alle cirkusglade børn med hjælp fra Cirkus Gustav kan udleve cirkusdrømmene og samtidig få en eftermiddag med masser af leg, udfoldelse og sjov.
 
Alle er velkomne til at være med. Om man er den fødte tryllekunstner, linedanser eller klovn eller bare er nysgerrig og har lyst til at lege med er underordnet. Bare man elsker cirkus.
 
Det gør klovnen Lars Gustav, der i sine alt for store sko gerne deler ud af alverdens cirkustricks. Med sig har han en vrimmel af cirkusting, der kan prøves, øves og leges med som for eksempel stylter, hulahopringe, jonglørkegler, trylletørklæder, diabolos og bolde. Man kan også træne sine vejrmøller, kolbøtter og sin balanceevne, og måske ender det hele med en lille forestilling.
 
Arrangementet er for børn fra fem år og opefter og finder sted på græsplænerne fra kl. 14-16. Det er helt gratis at deltage.
 
srj

Publiceret 19 July 2017 08:00