Judy Glosted er sprechstallmeister for Cirkus Trapez-holdet, der slår teltet op i Skanderborg 27. og 28. maj. Pressefoto

Judy Glosted er sprechstallmeister for Cirkus Trapez-holdet, der slår teltet op i Skanderborg 27. og 28. maj. Pressefoto

Konkurrence:

Vind billetter til Cirkus Trapez

Det unge cirkus lover familievenlig forestillinger to dage i træk i Skanderborg og i Ry

Cirkus Trapez er for andet år i træk på landevejene med en forestilling med nostalgi, eventyr og artisteri for alle aldersklasser. Det lover Trapez, når de kommer til Skanderborg i weekenden 27. og 28. maj og slår cirkusteltet op på Føla, Birkevej 20 og spiller tre forestillinger: Lørdag klokken 15.00 og søndag klokken 11.00 og 15.00.
 
Tre dage senere er cirkus nået til Ry, hvor teltet sættes op onsdag 31. maj. Her er der forestilling klokken 18.00.
 
“Vi har stor fokus på at sammensætte en forestilling, der først og fremmest er børnevenlig, men hvor forældre og bedsteforældre også skal føle sig underholdt,” udtaler Isabella Enoch i en pressemeddelelse fra Cirkus Trapez. Sammen med Bernhard Kaselowsky er hun grundlægger af det unge cirkus.

Judy Glosted i manegen

Årets forstilling vil blandt andet byde luftakrobatik, balancekunst, cykelartisteri, klovnerier og masser af dyr - herunder naturligvis elefanten Ramboline.
 
Det hele præsenteres af sprechstallmeister Judy Glosted, der måske også leverer en sang eller to. Judy Glosted har tidligere været sprechstallmeister i Cirkus Benneweis.
 
Alle de gamle cirkustraditioner sammen med duften af savsmuld og frisklavede popcorn kan man opleve med Cirkus Trapez, der i år også har fået forstærkning af et liveband til forestillingerne, skriver de i pressemeddelelsen.
 
Lokalavisen har fået tre gange to billetter af Cirkus Trapez, som vi sætter på højkant i en konkurrence. Alt, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at besøge vores Facebookside - www.facebook.com/lokalavisenskanderborg - finde og like konkurrenceopslaget og skrive i kommentarfeltet, hvem du vil tage med i cirkus, hvis du er den heldige vinder. 
 
Billetterne er til forestillingen lørdag 27. maj klokken 15 på Føla. Vi trækker lod blandt de, der har liket på fredag 26. maj klokken 12.
 
Se mere og bestil billetter på www.cirkustrapez.dk.

Publiceret 23 May 2017 08:00