Hoteldirektør Charlotte Riberholt fortæller, at det endnu ikke er afgjort, hvem der skal udføre arbejdet. Foto: Pressefoto

Hoteldirektør Charlotte Riberholt fortæller, at det endnu ikke er afgjort, hvem der skal udføre arbejdet. Foto: Pressefoto

Skanderborg Park Hotel skal bygge igen

Sidste sommer var Skanderborg Park igennem en større ombygning, men allerede nu har hotellet planer om at bygge igen

For fire år siden var der et stort til salg skilt på Skanderborg Park Hotel & Konference. Siden da har hotellet været inde i en særdeles positiv vækstspiral.
 
Sidste sommer blev der fornyet, men nu skal byens hotel til at bygge igen, fortæller hoteldirektør Charlotte Riberholt.
 
“Vores bestyrelse har nikket til endnu en udvidelse. Dels får vi et ekstra mødelokale, ekstra toiletter og et nyt køkken. Og dels får vi moderniseret nogle af vores mødelokaler i underetagen, så de bliver mere tidssvarende og imødekommende. Vi får gravet en masse jord væk og så kommer der vinduer i fra gulv til loft, så der kommer masser af dagslys ind,” siger Charlotte Riberholt i en pressemeddelelse.
 
Det nye køkken bliver en investering på flere niveauer.
 
“Det eksisterende køkken er bygget, da hotellet blev etableret for mere end 40 år siden og kapacitetsmæssigt, er det ved at være presset i takt med, at der kommer flere og flere gæster i huset. Derudover er det i to etager. Køkkenet er i stueetagen og køl, frys, bageri og konditori er i kælderen. Det betyder at kokkene går mange skridt op og ned af trappen. Det vil vi gerne spare dem for, så det hele bliver nu samlet i stueetagen,” siger Charlotte Riberholt.
 
Ombygningen af køkkenet bliver lagt i juli, hvor hotelletholder lukket. På den måde skulle ombygningen volde minimale gener for gæster.
Ligesom sidste års om- og tilbygning, så er det Nodo Arkitekter i Aarhus, der har slået stregerne. Hvem der kommer til at udføre arbejdet er endnu ikke afgjort, idet arkitekterne i øjeblikket er i gang med at indhente tilbud.
 
“Ved den seneste ombygning brugte vi udelukkende lokale håndværkere, og dem var vi glade for. Så det er mit håb, at de har lyst til at byde ind på den nye entreprise,” siger hoteldirektøren. Ashb

Publiceret 01 May 2017 09:30