Projektet der står færdigt i maj 2018 omfatter 85 boliger på i alt 8400 kvadratmeter samt et fælleshus. Foto. Pressefoto

Projektet der står færdigt i maj 2018 omfatter 85 boliger på i alt 8400 kvadratmeter samt et fælleshus. Foto. Pressefoto

Nu opføres 85 nye familieboliger

Skanderborg Andelsboligforening fortæller i en pressemeddelelse, at de tager første spadestik til opførelsen af 85 nye almene familieboliger onsdag 3. maj klokken14.00 på hjørnet af Stilling landevej og Virringvej.
 
Der vil være deltagelse fra SAB, Byrådet ved 3. borgmester Martin Fausing, Rådgiver Frost Larsen og entreprenøren JCN Bolig.
 
Boligerne opføres i varierede størrelser fra to til fem værelser, således at boligerne henvender sig til alle familiestørrelser. Dertil kommer et moderne fælleshus, som både rummer et stort fællesrum samt møderum, køkken og motionsrum.
 
Hele bebyggelsen opføres i teglsten med felter af træ, og ind mellem boligerne anlægges der stier, vandgrøfter, grønne arealer, legeplads og en multibane, der fint sammenkobler området med den omkringliggende natur over mod det nye Rådhus på Skanderborg Fælled.
 
Mod Stillingvej og Virringvej lukkes af med en tre-etagers bygning, og inde bag denne ligger tre rækkehuse eller længer på to og tre etager.
 
Første lejere kan flytte ind i maj 2018. Ashb

Publiceret 01 May 2017 16:00