ISS fik overrakt CSR People Prize af H.K.H. Prins Joachim på vegne af VFSA (Virksomheder for Socialt Ansvar).

ISS fik overrakt CSR People Prize af H.K.H. Prins Joachim på vegne af VFSA (Virksomheder for Socialt Ansvar).

ISS vinder pris for deres arbejde med socialt ansvar

ISS, som blandt andre Skanderborg Kommune samarbejder med, har netop modtaget CSR People Prize for deres årelange indsats og nyskabende tilgang til, hvordan virksomheder kan tage socialt ansvar.
Kåringen fandt sted på konferencen Danske Pionerer for Bæredygtighed, afholdt af VFSA (Virksomheder for Socialt Ansvar) i samarbejde med Dansk Industri.
Juryen bag prisen fremhæver ISS' arbejde med integration og inklusion af udsatte grupper på arbejdsmarkedet. Indsatsen er forankret i hele virksomheden og drives fra ISS CSR og Jobudvikling, der samarbejder med flere end 30 kommunale jobcentre om at hjælpe udsatte ledige i beskæftigelse.
“Vi er meget stolte over at have fået CSR People Prize som en anerkendelse af vores målrettede arbejde med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det er en indsats, som blandt andet bunder i et konstruktivt samarbejde med flere danske kommuner – herunder Skanderborg Kommune,” siger chef for CSR & Jobudvikling hos ISS, Ayhan Can, i en pressemeddelelse til Lokalavisen.
ISS arbejder blandt andet med målrettede forløb for psykisk sårbare unge, som sætter de unge i stand til lettere at komme i gang med en uddannelse eller i job. Et andet og meget aktuelt område er kombinerede sprog- og praktikforløb for flygtninge, hvor virksomheden det seneste år har hjulpet 250 flygtninge i gang.
Fælles for indsatserne er, at ISS, i samarbejde med de kommunale jobcentre landet over, hjælper en mangfoldig gruppe mennesker tættere på at komme i job eller uddannelse.
-bo

Publiceret 18 November 2016 15:00