For at deltage i konkurrencen går du ind på Lokalavisen Skanderborgs Facebook-side og finder konkurrenceopslaget der. Vinderne finder vi tirsdag 1. februar.

For at deltage i konkurrencen går du ind på Lokalavisen Skanderborgs Facebook-side og finder konkurrenceopslaget der. Vinderne finder vi tirsdag 1. februar.

VIND kogebogen ’Mad med hjerte og fornuft 2’

To personer kan være heldige at vinde en kogebog med sunde retter

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Skal du være sundere i 2016? Er nytårsforsættet allerede ved at ryge? Eller er du ved at løbe tør for idéer til sunde madretter, som kan laves i et snuptag i den travle hverdag? Så er det måske en god idé at læse videre her...
I samarbejde med Sense-konsulent Bodil Cramer udlover Lokalavisen Skanderborg nemlig to eksemplarer af bogen 'Mad med hjerte og fornuft 2'.
Det er en Sense-kogebog med såkaldte “plan b-opskrifter” - altså sunde retter, som er hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Kalorieindholdet er angivet for hver ret.
Du kan sagtens kaste dig ud i opskrifterne uden yderligere kendskab til Sense. Men du kan også læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost.
Sense er ikke en ekstrem kur men en livstilsændring, hvor du spiser efter din sult og bruger håndfladerne som måleenhed. Princippet i Sense er, at man ikke skal tælle kalorier eller veje sin mad og sagtens kan kombinere god mad, hygge og fest med vægttab - sådan lyder det på hjemmesiden www.sensekost.dk.
Bodil Cramer er i Skanderborg som Sense-konsulent hver torsdag i caféen på Plejecenter Kildegården, Kildevej 10 i Skanderborg, hvor der er vejning, holdundervisning og peptalk. Nye medlemmer er velkomne kl. 17.45. Du kan kontakte Bodil på bodil.cramer@bodil-cramer.dk for mere information.
For at deltage i konkurrencen, skal du gå ind på Lokalavisen Skanderborgs facebookside og finde opslaget om konkurrencen. 
 

null

Publiceret 28 January 2016 14:00