Sofasamtaler om børns sorg

Spændende interviews med lokale ildsjæle og kendte kunstnere er et nyt koncept i Gl. Rye, som fremover skal være med til at sikre driften af byens fælleshus.
Under overskriften 'Samtaler i sofaen' vil initativtager og fotograf Dott Ovesen tage sig en underholdende og forhåbentlig medrivende snak med forskellige samtalepartnere.
“Jeg elsker at tale med mennesker, bidrage med gode og givende oplevelser i lokalområdet, og så vil jeg gerne skaffe midler til driften af Fælleshuset Gl. Rye. Med 'Samtaler i sofaen' opfyldes alle tre ting, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang,” fortæller hun.
Halvdelen af det beløb, der kommer ind i entreindtægt ved 'Samtaler i sofaen' skal gå til drift af Fælleshuset, mens det resterende beløb går til betaling af den aktuelle gæst.
Første samtale er onsdag 10. februar klokken 19.30, hvor familieterapeut og pædagog Anna Prip er gæst i sofaen. Hun har specialiseret sig i børn og sorg og er kendt fra radioprogrammet 'Netværket' på P1 og fra DR1-dokumentarserien 'Når hele børn deles'.
Overskriften for denne aftens samtale i sofaen er 'Sorg har mange ansigter - også hos børn'. Der er sat 50 billetter til salg, så det gælder om at være vaks ved tastaturet.
Billetter kan købes på Billetto.dk – hvor interesserede skal søge på ”Fælleshus Gl. Rye” og herefter vælge arrangementet.
- bo

null

Publiceret 28 January 2016 06:00