Thomas Cordtz er ny Konservativ spidskandidat

Generationsskifte på vej hos de Konservative

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Politiske tæft, et ungdommeligt gåpåmod og nye idéer har sikret Thomas Cordtz pladsen som de Konservatives førstevalg ved kommunalvalget i 2017. Det blev besluttet ved den Konservative vælgerforenings generalforsamling, mandag 11. januar.
“Thomas er stærk på de sociale medier, og det er en faktor i en valgkamp. Thomas fik samtidig et godt valg ved kommunalvalget i 2013, hvor han er suppleant, selvom han her var novice,” siger Bo Zacher Nielsen, formand for de Konservative i Skanderborg.
”Det er absolut ikke en desavouering af Jan Krogh Rasmussens store indsats, hverken før eller nu. Men vi skal så småt tænke på et generationsskifte, og det er Jan helt med på. Og vi forventer også at se Jan i kandidatfeltet, understreger han.
38-årige Thomas Cordtz bor i Ry og er til daglig folkeskolelærer i Silkeborg. Han er også medhjælper på Birkede Camping, som ejers af hans hustru Tina Dideriksen. Sammen har de to børn.

På generalforsamlingen blev Bo Zacher Nielsen genvalgt som formand, mens Henning Andersen valgte at blive suppleant. Nyvalgte til bestyrelsen er Birgitte Majgaard, Galten, samt Franz Skaaning, Skanderborg. Herudover består bestyrelsen af Næstformand Flemm

null

Publiceret 13 January 2016 15:00