Aron Stefánsson startede som praktikant hos Kamstrup, og det blev en døråbner til fastansættelse.

Aron Stefánsson startede som praktikant hos Kamstrup, og det blev en døråbner til fastansættelse.

En af 40 nye på joblisten Kamstrup

40 medarbejdere havde første arbejdsdag i august, og det er hidtidig rekord

Af
Erland Rasmussen

Erland Rasmussen

“Jeg var rigtig glad for at være i praktik hos Kamstrup, da jeg fra dag et oplevede, at man arbejder på lige fod med de fuldtidsansatte kollegaer, og at man får frihed til at handle og tage ansvar. Derfor var jeg også glad for, at jeg blev tilbudt et job hos Kamstrup efter uddannelsen.”
Sådan siger Aron Stefánsson, som er ingeniør hos Kamstrup. Han er en af de mange nye medarbejdere, som er kommet til efter sommerferien.
Alene i august har Kamstrup budt velkommen til 40 nye medarbejdere inklusive 13 praktikanter, og det er ny rekord i virksomheden målt på nyansættelser i en enkelt måned.
Ved redaktionens slutning var der 25 ledige stillinger på virksomhedens hjemmeside.
“Vi søger medarbejdere hele tiden. Antallet skifter fra dag til dag. Sidst på måneden lukker vi så masser af nye kontrakter. Der starter således 20 nye medarbejdere igen 1. september,” oplyser Michael Stubbe, vicepresident HR, Kamstrup A/S.
Kamstrup annoncerede tidligere på året, at virksomheden ville ansætte 100 nye medarbejdere i løbet af 2015. Målet er på vej til at blive nået.
Det er specielt i udviklingsafdeling, der efterspørges nye medarbejdere, men også i sælgerstab og til stabsfunktioner ansættes flere hænder, oplyses det.

null

Publiceret 01 September 2015 12:30