Marann Sloth går nu på pension. Det markeres med en afskedsreception torsdag 27. november.

Marann Sloth går nu på pension. Det markeres med en afskedsreception torsdag 27. november.

Efter 48 år i Banken:

Jeg har slidt mange chefer op - nu må det være nok

Mariann Sloth siger farvel efter 48 år i Danske Bank

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Fra pen, papir og talkolonner til fagre digitale verden. Mariann Sloth har oplevet udviklingen i bankverdenen indefra. Gennem de seneste 48 år har hun som rådgiver fulgt med udviklingen, men nu er det slut.
Efter næsten 48 år i Danske Bank går hun pension med udgangen af november måned.
Mariann, der er født og opvokset i Viby ved Aarhus, startede sin karriere i daværende Århus Privatbank. Det var dengang bankerne var delt op i udlån og indlånsafdelinger. Mariann startede i Kannikegade indlån den 1. april 1967.
De første 15 år tilbragte hun i afdelinger omkring Aarhus. I 1982 valgte familien at prøve lykken på Fyn og flyttede til Kerteminde, men seks år senere gik turen tilbage til Østjyllandm hvor Mariann fik ansættelse i daværende Provinsbanken Skanderborg. Her har Mariann været til i dag
“Jeg har slidt mange chefer op i banken, men nu må det være nok,” mener hun.
Mariann har gennem karrieren prøvet mange områder inden for bank faget. De seneste mange år har hun dog koncentreret sig om sine privatkunder.
Mariann bor med sin mand Torben i Gram. Fritiden, der nu bliver lidt mere af, glæder hun sig til at bruge sammen med familien,Afskedereception

Torsdag 27. november fra kl. 15.00 hos Danske Bank i Skanderborg, Adelgade 108

Alle er velkomne

Publiceret 05 November 2014 09:00