Planerne om en ny skole i Hylke realiseres, ligesom der etableres et multihus.

Planerne om en ny skole i Hylke realiseres, ligesom der etableres et multihus.

Borgermøde i Hylke om skole og nyt hus

Af
Af Erland Rasmussen

En ny skole i Hylke ventes klar efter sommerferien i 2015.
Sådan lyder et af de glade budskaber fra Hylke, hvor den lokale styregruppe og Skanderborg Kommune inviterer til borgermøde i Hylke Forsamlingshus 6.november kl. 19.30.
Her bliver borgerne informeret om skolebyggeriet og byens nye samlingssted, Multihuset.
Den nuværende skolebygning bliver til multihus med plads til byens aktive foreningsliv, og arbejdet med multihuset kan gå i gang så snart den ny skole står klar.
At planlægningen af den ny skole i Hylke nu går ind i sin afgørende fase, glæder Rebecca Christensen, talskvinde for den lokale styregruppe, der håber på stort fremmøde til borgermødet.
"Nu bliver projektet til konkrete byggeplaner, og i styregruppen ser vi frem til at informere Hylkes borgere. Mødet er enormt vigtigt, da man her får mulighed for at påvirke brugen af Multihuset, og samtidig modtager vigtig information om skolebyggeriet."
Med til mødet vil bl.a. være arkitekt Jørgen Frost Larsen, der sammen med skoleleder Jette Hedelund afslører skitserne for den ny skole og fortæller om overvejelserne bag.
Multihuset spiller også en stor rolle denne aften, og medarbejdere fra Skanderborg Kommune vil give et grundigt indblik i de konkrete planer for det fælles hus.
Også skolens foreninger kommer på banen, ligesom perspektiverne for Hylke Bibliotek.
Samme aften holdes stiftende generalforsamling for foreningen Hylke Multihus, hvor man vælger en bestyrelse, som fremover skal fungere som tovholder for byens nye samlingssted.
Der er lagt op til, at bestyrelsen skal bestå af fem personer, hvoraf fire repræsenterer foreninger i byen.
 

Publiceret 01 November 2014 09:00