Stigning i aktiviteter bringer golfklub i positivt søgelys.

Stigning i aktiviteter bringer golfklub i positivt søgelys.

Golfklub indstillet til vækst- og turismepris

Overtagelse af Kildebjerg Ry-banen har givet vækst på 27 procent

Af
Af Erland Rasmussen

En voldsomt øget aktivitet i Silkeborg Ry Golfklub efter overtagelsen af Kildebjerg Ry-banen i foråret 2013 betyder nu, at klubben efter en indstilling fra Midtjysk Turisme er i feltet blandt de 33 kandidater til Region Midtjyllands årlige kåring af TurismeVÆKSTprisen 2014.
Overtagelsen af den nye bane i Ry har gjort det muligt for Silkeborg Ry Golfklub at øge antallet af gæster på begge anlæg betydeligt.
Og muligheden for spil på to baner afbrudt af en overnatning på et af Gudenådalens hoteller har ført til en stigning i antallet af golfophold for både danske og internationale gæster.
Baggrunden for indstillingen er en kraftig vækst i greenfee, grupper og company days i perioden frem til 31. juli sammenlignet med 2013. Der har været 20 procent stigning i omsætning på Silkeborg-banen og 42 procent i stigning på Ry-banen. Den samlede vækst i salget af greenfee på 27 procent svarer til en øget omsætning på 350.000 kroner.
Offentliggørelsen af vinderne og prisuddelingen vil finde sted i samarbejde med Midtjysk Turisme på den årlige turismekonference, der afholdes tirsdag 4. november 2014 på Golf Hotel Viborg.

Publiceret 01 October 2014 16:00