“Dukkepartiet” på jagt efter en statsministerkandidat. Foto: Henrik Korfix

“Dukkepartiet” på jagt efter en statsministerkandidat. Foto: Henrik Korfix

Dukkepartiet søger en statsministerkandidat

Nyt “parti” vil mindske afstanden mellem Christiansborg og borgerne

Af
Michael Harsvik

Michael Harsvik

Lige nu drager “Dukkepartiet” – i samarbejde med Teater Nordkraft og Sort/Hvid – på en landsdækkende castingturné for at finde Dukkepartiets statsministerkandidat.
Statsministerdysten blev skudt i gang på det nyligt overståede kulturmøde på Mors, hvor de havde opstillet en pop-up folketingssal.
Dukkepartiet mener, at der er blevet for langt mellem professionelle politikere på Christiansborg og almindelige borgere i Danmark. Derfor søger de nu danskere, der vil stille op som Dukkepartiets statsministerkandidat, og de drager gerne land og rige rundt for at finde den rigtige. Statsministerdysten arrangeres i samarbejde med Teater Nordkraft og Sort/Hvid. Teatrene støtter og samarbejder med Dukkepartiet ved partiets mange happenings rundt i landet.

Jury vælger kandidat

Statsministerdysten fortsætter i oktober måned, hvor de vil møde danskerne i København, Helsingør, Nykøbing Sjælland, Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense og Svendborg for til sidst at slutte af med finalen i Aalborg på Teater Nordkraft, hvor kandidaterne skal stilles overfor en jury. Læs mere på dukkepartiet.dk.

weekend@lokalavisen.dk

Publiceret 29 August 2014 16:00