Virksomhed, der gør rent på blandt andet skoler i Skanderborg Kommune, på vej til at blive hædret for integration og socialt ansvar.

Virksomhed, der gør rent på blandt andet skoler i Skanderborg Kommune, på vej til at blive hædret for integration og socialt ansvar.

Nomineret til pris for at integrere, før det blev moderne

Forenede Service indstillet til pris for at vise socialt ansvar

Af
Af Erland Rasmussen

Forenede Service A/S, der står for rengøringen af skoler, institutioner, servicecentre og andre kommunale bygninger i Skanderborg Kommune, er blandt de nominerede til at få CSR People Prize.
Prisen uddeles til virksomheder, som udviser socialt ansvar over for deres medarbejdere eller lokalsamfund.
Det er Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, der uddeler prisen, som er foreningens hæderspris.
Forenede Service er indstillet for virksomhedens arbejde med integration af nydanskere og udlændinge på arbejdsmarkedet, og at det er sket i mange år - også før begrebet integration blev en del af den offentlige debat.
I dag er cirka halvdelen af virksomhedens 3.350 medarbejdere nydanskere og udlændinge, og mange har været ansat i virksomheden i mange år.
”Vi er stolte over at være indstillet til en pris for vores målrettede CSR-arbejde, og vi er rigtig glade for, at man også udenfor virksomheden anerkender vores mangesidede indsats for socialt udsatte grupper i samfundet,” forklarer adm. direktør Steen Gede, Forenede Service A/S, i en pressemeddelelse.
CSR People Prize uddeles for fjerde år i træk 30. oktober ved CSR Award Show i Holstebro.

Publiceret 28 August 2014 09:00