Foto: Arkiv.

Foto: Arkiv.

3 er klar til Smukfest

Mobilselskabet 3 har sat mobile master op i Skanderborg, så gæsterne på smukfest kan få brugt deres mobiler

Af
Af Jonas Wrede Hansen

Om ikke så længe er Danmarks vel nok mest populære bøgeskov fyldt op med omkring 50.000 glade og feststemte festvialgæster. De er der ikke kun for at høre kunstnere som 50 Cent, Pet Shop Boys eller Bastille. De er der også for at fortælle alle andre, at de lige præcis befinder sig på Smukfest.
Derfor skal mange mobiltelefoner i brug for at tage billeder, sms'e og ringe. Det er noget, der belaster det mobile netværk, men heldigvis har mobilselskabet 3 forberedt sig godt. De har nemlig suppleret de eksisterende fem faste master i Skanderborg med yderligere seks mobile master på festivalområdet, hvilket er en fordobling af mobile master i forhold til sidste år.
”Skanderborg Festivalen har altid været en udfordring for mobilnetværket med sit kuperede terræn og mange træer. Omvendt ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at de kan bruge deres smartphones under festivalen til at komme i kontakt med hinanden og til at dele deres oplevelser på Facebook og Instagram. Sidste år eksperimenterede vi med vores set-up af netværket, og det gik over al forventning. Derfor bruger vi igen i år en lignende opsætning med blandt andet radioudstyr i træerne,” siger Kim Christensen, der er netværksansvarlig hos 3, i en pressemeddelelse.
De master, som 3 har sat op, er placeret forskellige steder i skoven for at sikre en bred mobildækning.

Publiceret 03 August 2014 09:00