Øvli Øvlisen fra Skanderborg

Øvli Øvlisen fra Skanderborg

VOXPOP:

Hvad har du gang i i sommervarmen

Sol, sommer og dejlige feriedage. Vi har spurgt folk på gaden i Skanderborg, hvad de får sommertiden til at gå med

Øvli Øvlisen, Skanderborg:

“Jeg har været på en efterskole-camp i en uge for at spille fodbold, og så har jeg ellers bare været rigtig meget på stranden for at nyde det gode vejr og spillet basket sammen med mine venner. Snart skal jeg i sommerhus i Skagen sammen med min familie, og så skal jeg selvfølgelig på Smukfest.”

Tove Sørensen, Skanderborg:

“Jeg har ikke rigtig lavet så meget, og det skal jeg heller ikke resten af sommeren. Jeg nyder bare det gode vejr, og så får jeg ordnet haven, imens vejret er så godt. Jeg har dog også været ude at plukke bær. Resten af sommeren skal bare gå med at nyde vejret og ellers gå nogle ture op ad Adelgade.”

Tove Sørensen fra Skanderborg

Tove Sørensen fra Skanderborg

Anni Jespersen, Skanderborg:

“Jeg har lige været i Skagen for første gang nogensinde, og det bliver bestemt ikke den sidste gang. Der er så flot deroppe, og så har vejret jo været pragtfuldt. Jeg var rundt at se museer, og så var jeg selvfølgelig på Grenen. Nu skal jeg snart over til Sjælland og fejre min brors fødselsdag”

Anni Jespersen fra Skanderborg

Anni Jespersen fra Skanderborg

Aleksander Eriksen, Vejle:

“For kort tid siden kom jeg hjem fra en ferie i England. Her var jeg tre dage i London og fire dage nede ved sydkysten. Det var bedst ved sydkysten, for der var for mange mennesker i London. Og så har jeg været fodboldtræner på fodboldskole, og så skal jeg muligvis på Smukfest onsdag. Jeg bor i Vejle, men er lige nu på besøg i Skanderborg.”

Aleksander Eriksen bor i Vejle, men kommer oprindeligt fra Skanderborg

Aleksander Eriksen bor i Vejle, men kommer oprindeligt fra Skanderborg

Publiceret 01 August 2014 12:00