De første vilde katte er blevet indfanget

Midtjysk Boligselskab har givet grønt lys til, at Dansk Dyreværn Århus må starte indfangningen af de vilde og herreløse katte på Poul la Cours Vej i Skanderborg

Af
Af Jonas Wrede Hansen

Midtjysk Boligselskab har givet grønt lys til, at Dansk Dyreværn Århus må fjerne de vilde og herreløse katte ved boligblokkene på Poul la Cours Vej i Skanderborg.
I sidste uges avis kunne man læse, hvordan flere og flere vilde katte igennem en årrække har skabt en koloni ved boligblokkene. Omkring 20 katte drejer det sig om ifølge Margit Doktor, der bor tæt på Poul la Cours Vej. Hun følte sig enormt generet over at vide, at der var så mange katte, som ikke havde noget hjem.
Det fik hende derfor til at kontakt Dansk Dyreværn Århus, som kom med et tilbud om at indfange kattene gratis, hvis de måtte tage billeder af det. Det tilbud tog afdelingsbestyrelsen imod, men påpegede samtidig, at de skulle have lov af Midtjysk Boligselskab, inden der kunne gøres noget.
Det har de nu fået.

Indfangingen er startet

“Vi har fået en skriftlig godkendelse, så nu kan der blive gjort noget ved det her,” siger Bent Bengtsson, der er næstformand i afdelingsbestyrelsen på Poul la Cours Vej.
Dermed kan Dansk Dyreværn Århus starte deres arbejde med at fange de vilde katte. Og de er allerede gået i gang.
“Jeg har indtil videre fanget fem katte,” fortæller Rune Albertsen fra Dansk Dyreværn Århus til Lokalavisen.
Han vil fortsætte indfangingen.

Publiceret 21 July 2014 12:00