Hvordan benyttes Byparken?

Skanderborg Kommune vil gerne finde ud af, hvem der benytter sig af Byparken og Søbadet, og hvordan man gør det. Derfor har de lavet et spørgeskema, hvor man ved at svare kan vinde et gavekort

Af
Af Jonas Wrede Hansen

Svar på spørgeskemaet og være med i lodtrækningen om et gavekort til Kafe K. Sådan lyder det fra Skanderborg Kommune, som gerne vil finde ud af, hvem der benytter sig af Byparken og Søbadet i Skanderborg, og hvordan man gør det.
Derfor har de lavet et spørgeskema, som alle kan svare på. Det gør man ved at skanne en QR-kode, som er opstillet i Byparken og efterfølgende svare på et online spørgeskema.
”Vi er rigtig glade for, at borgerne benytter Byparken. Spørgeskemaet er en måde at få samlet nogle tal på, hvem der egentlig bruger Byparken. For eksempel i hvilken aldersgruppe, de er, og om de kommer i Byparken primært for at bade, for at lufte hund eller noget helt tredie,” siger Signe Grønnegård, udviklingsmedarbejder i Kultur & Fritid i Skanderborg Kommune, i en pressemedelse.
Blandt dem, der besvarer spørgeskemaet, bliver der trukket lod om et gavekort til Kafe K. Med det kan man købe en is eller en kop kaffe, som man jo så kan nyde i Byparken. Spørgeskemaet kan besvares indtil onsdag 1. oktober.

Publiceret 01 July 2014 14:00