DF i Skanderborg Byråd glæder sig over, at Smukfesten nu får sit eget beredskab

DF i Skanderborg Byråd glæder sig over, at Smukfesten nu får sit eget beredskab

DEBAT:

Smukt beredskab glæder DF

Af Martin Frausing og John Haarup Laursen, medlemmer af Skanderborg byråd, Dansk Folkeparti

DF er glade for at Smuk Fest vil forbedre sikkerheden.
I forbindelse med byrådsmødet i maj måned, hvor Smuk Fest var på dagsordenen rettede Dansk Folkeparti kritik af sikkerheden inde på festivalområdet , noget som ikke have den samme bevågenhed hos andre af byrådets medlemmer på byrådsmødet.
Kritikken fra Dansk Folkepartis side skal ikke mindst ses lyset af de dårlige oplevelser, som nogle af de mange gæster have på sidste års Smuk Fest, samt visse myndigheders afvisninger om, at der var sikkerhedsproblemer på festivalen, noget som vi i DF er meget uenige i.
Efter juni månedes byrådsmøde var der inviteret til møde med repræsentanter fra Smuk Fest, og byrådet.
Det var med stor glæde for Dansk Folkeparti at man kunne konstatere, at Smuk Festens ledelse er i fuld gang med at forbedre sikkerheden inde på festivalpladsen, for de kunne fortælle, at man var i gang med at lave sin egen beredskabsplan, noget de laver uden myndighedernes indblanding.
Dansk Folkeparti er meget fortrøstningsfulde og har troen på, man på Smuk Festivalen nok skal komme i mål, hvad sikkerheden angår, efter at man har ansat en af Danmarks bedste eksperter indenfor området, som sikkerhedschef.
Man kunne på onsdagens møde allerede konstatere nogle væsentlige forbedringer i forhold til tidligere år, som kun vil komme de mange gæster til gode.
Vi glæder os i DF til at se den færdige beredskabsplan for Smuk Festen, som vi tror på vil leve op til det, der kræves for at man kan afholde en sikker festival.

Publiceret 30 June 2014 13:00