Lilla Fjälræv inklusiv alt indhold tilbage hos ejermand. Arkivfoto.

Lilla Fjälræv inklusiv alt indhold tilbage hos ejermand. Arkivfoto.

Efterlysning gav pote:

Fjälræven tilbage hos ejer

Ros til Lokalavisen og borgere for hjælp til at finde forsvundet rygsæk til handicappet

Af
Af Erland Rasmussen

"Det tog kun et par dage, så fik vi besked om, hvor rygsækken var. Tusind tak til Lokalavisen for at efterlyse den og til de borgere, der reagerede på henvendelsen."
Sådan lyder det fra hjemmevejleder Eva Smed, Skanderborg Kommune, der forleden bad Lokalavisen om hjælp til at efterlyse en venlig borger, der havde fundet en rygsæk, en lilla Fjälræv.
Borgeren havde ringet til rygsækkens ejer for at fortælle, hvor den kunne hentes. Men ejeren er en 58-årig kvinde fra Skanderborg, der på grund af sygdommen sclerose har en hjerneskade, der gør, at hun ikke forstår beskeder og samtidig husker dårligt.
Derfor stod både kvinden og hendes hjemmevejleder på bar bund i sagen om den forsvundne Fjälræv. Men en efterlysning på både www.lokalavisenskanderborg.dk, facebook og i den trykte udgave af Lokalavisen Skanderborg gav resultat.
"Vores borger er lykkelig for at have fået sin Fjälræv tilbage med alt indhold intakt inklusiv pung og penge. Det er en lille solstrålehistorie," siger hjemmevejleder Eva Smed.
Det viste sig, at rygsækken befandt sig på Lokalcentret i Hørning, hvor den havde stået i nogle dage. Herfra kunne man først ikke forstå, hvorfor tasken ikke var blevet hentet, før man læste Lokalavisens omtale af sagen. Derefter blev der ringet til hjemmevejleder Eva Smed, og den lilla Fjälræv kom tilbage til sin ejer i Skanderborg.

Publiceret 26 June 2014 17:00