Johnni Næsted foran virksomhedens lifte, som kunderne blandt andet efterspørger.

Johnni Næsted foran virksomhedens lifte, som kunderne blandt andet efterspørger.

Skanderborg har gå-på-mod

Midtjysk stillads og materiel-virksomhed ser positiv udvikling i byggeri over hele kommunen og udvider med større lokaler i Skanderborg

Af
Af Christina H. Langpap

Det er en glad salgsleder, som byder velkommen på sit nye kontor på Danmarksvej 25 i Skanderborg.
"Det er helt vildt med den udvikling, der sker i oplandet til Skanderborg, hvor mange grunde bliver byggemodnet og nye boliger skyder op," siger Johnni Næsted, der er salgsleder hos virksomheden Cito.
"Vi kan se at virkelig er liv i de små byer med mange håndværksmestre i oplandet," fortæller han.
Senest har virksomheden, der udlejer stilladser, maskiner og materiel til byggebranchen og industrien, været involveret i arbejdet på den nye gymnasiehal i området ved Højvangen, og på det nye butikscenter, der ligger i midten af Skanderborg by.
Siden 2010 har Johnny Næsted haft ansvaret for Cito afdeling i Skanderborg.
"Cito ville gerne udvide med en afdeling sydpå, og det var oplagt at det skulle være Skanderborg, fordi der altid har været stor byggeaktivitet her. Byen har et kæmpe opland, som passer godt til vores arbejdsområde," forklarer han.

Nye lokaler og ny kollega

Det skulle vise sig at være en rigtig god ide.
Allerede halvandet år efter, flyttede afdelingen 1. september 2012 til dobbelt så store lokaler lidt længere henne af Danmarksvej.
"Vi overtog et firma, der hed BC udlejning, der før lå her. Det er gået rigtig godt, og vi kan mærke, at der sker en positiv udvikling i byggeriet i forhold til for halvandet år siden. Men selvfølgelig kan vi også mærke, at der er stilstand i byggeriet," siger han.
Ud over mere plads, betød den positive udvikling også at Johnni Næsted fik sig en ny medarbejder.

Gå-på-mod i Skanderborg

Cito er en familieejet virksomhed, der er grundlagt i Viborg. Virksomheden kan bryste sig af at være en af landets ældste virksomheder indenfor sit fag.
Cito så dagens lys i april 1983, og kan næste år fejre sin 30 års fødselsdag.
Kunderne kommer både fra større firmaer, men også private lejer stilladser og maskiner hos Cito, når de foreksempel skal have moderniseret deres kælder, eller er ved at bygge hus. Især de mindre virksomheder, oplever Johnni Næsted, at der opstår flere af i Skanderborgområdet.
"Det virker som om, at der er mere gå-på-mod her i Skanderborg-området. Vi arbejder med mange små virksomheder og håndværkere, som trodser den økonomiske krise, og starter op som selvstændige," fortæller han begejstret om den positive udvikling, som han håber vil skaffe afdelingen et solidt fundament og flere nye medarbejdere i fremtiden.
"Det virker som om, at der er mere gå-på-mod her i Skanderborgområdet"
Johnni Næsted, Salgsleder Cito A/S
Navnet "Cito" stammer fra latin, og betyder hurtig men sikker.
Virksomheden har foruden afdelingen i Skanderborg, afdelinger i Viborg, Silkeborg, Holstebro, Herning og Randers.

null

Publiceret 01 January 2013 08:30