Kasper Povlsgaard var med 5 mål med til at give sin gamle klub Mors - Thy kamp til stregen. Arkivfoto.

Kasper Povlsgaard var med 5 mål med til at give sin gamle klub Mors - Thy kamp til stregen. Arkivfoto.

Bittert nederlag til Skanderborg

Skanderborg Håndbold tabte 28-26 på udebane til Mors - Thy

Fredagens kamp i Nykøbing Mors mellem Mors - Thy og Skanderborg var meget jævnbyrdig. Kort før tid var stillingen 26-26, da Skanderborgs Kasper Povlsgaard blev udvist, og hjemmeholdet samtidig fik et straffekast, som de scorede på til 27-26.
Et billigt straffekast, syntes Skanderborg, som i det næste angreb selv følte sig snydt for et straffekast for opdækning i feltet mod Benjamin Jakobsen. Men dommerens fløjte var tavs, og så gjorde Mors - Thy det til slutresultatet 28-26 i de sidste sekunder.
De to halvlege i årets sidste kamp var som nat og dag. I 1. halvleg kneb det gevaldigt med at score for begge hold. Værst var det for Skanderborg, som efter en god start med en føring på 6-3, gik helt i stå og ikke fik scoret de næste 13 minutter, så Mors - Thy i pausen førte med 11-8.
I 2. halvleg var begge forsvar i gavehumør. Skanderborg lavede ni mål på ni minutter og fik hurtigt udlignet hjemmeholdets føring. Gæsterne var også foran et par gange med et enkelt mål i den meget lige kamp.
Bagud 26-24 fik Rasmus Kaagaard og Peter Balling udlignet til 26-26, inden Peter Ballings storebror Morten Balling lavede målet på straffekast til 27-26. Morten Balling blev topscorer for Mors - Thy med 8 mål, mens lillebror Peter scorede fem gange for Skanderborg.
Nederlaget på Mors var Skanderborgs fjerde nederlag i træk og kaster en lille skygge ind over efterårssæsonen, som ellers er gået langt bedre, end mange eksperter havde spået.
Skanderborg overvintrer på 9. pladsen med 14 point efter 18 kampe.
Nu er der en lang pause i Ligaen på grund af herrernes EM. Skanderborg spiller næste gang 11. februar i Morten Børup Hallen mod bundproppen Lemvig-Thyborøn.

Skanderborgs målscorere:
Matias Helt 7, Kasper Povlsgaard 5, Peter Balling 5, Rasmus Kaagaard 4, Mattias Suhr 1, Gustav Samuelsson 1, Benjamin Jakobsen 1, Andreas Kolding 1, Morten Kirk Olesen 1.

null

Publiceret 01 January 2012 14:45