Direktør Søren Bomholdt i de nye lokaler på førstesalen. Foto: Lars Lassen.

Direktør Søren Bomholdt i de nye lokaler på førstesalen. Foto: Lars Lassen.

Danbo indvier nyt bolighus

Der er ikke mange tegn på finanskrise hos Danbo Skanderborg, som på torsdag indvier et 2.000 kvadratmeter stort bolighus på Danmarksvej

Resultatet efter længere tids byggerod i butikken på Danmarksvej er en firedobling af det hidtidige udstillings-areal og en fordobling af medarbejderstaben fra to til fire. Ejendommens facade er desuden blevet åbnet ud mod Ladegårdsbakken, hvorfra det arkitektonisk ser ud som om, at Danbo's glasfacade nærmest svæver over ejendommens øverste etage. "Vi har fået et superspændende hus og kan med glæde konstatere, at vi ikke er presset af finanskrisen. Forklaringen hænger nok sammen med, at vi ikke satser på dyre mærkevarer, men henvender os til et bredt publikum, som ønsker såvel moderne som klassiske kvalitetsmøbler til fornuftige priser," siger adm. direktør Søren Bomholt. Foruden Danbo Skanderborg driver han sammen med forretningspartneren, Martin Westenholz, Danbo Horsens og Danbo Silkeborg. Ifølge Søren Bomholt sikrer et stort fælles lager, at omkostningerne kan holdes nede, hvilket smitter af på priserne til gavn for kunderne.

Håndværkere sidste hånd

Mens Danbo Skanderborg har indtaget hele overetagen på ejendommen på Danmarksvej 8, er håndværkere i gang med at lægge sidste hånd på stueetagen. Den skal rumme en række butikslokaler, der lejes ud til forretninger indenfor boligindretning. "Det varer ikke længe, før Aubo Køkken åbner en forretning i stueetagen, og vi glæder os meget til at få et helt hus fyldt med forretninger med alt til boligen," siger Søren Bomholt.

Håndværkere lægger lige nu sidste hånd på underetagen, som blandt andet skal rumme Aubo Køkkener. Foto: Lars Lassen.

Håndværkere lægger lige nu sidste hånd på underetagen, som blandt andet skal rumme Aubo Køkkener. Foto: Lars Lassen.

Publiceret 22 June 2009 11:23