Markedsføringsforeningen til kamp for et renere Galten

To nye i bestyrelsen for Galten Markedsføringsforening, der på sidste uges generalforsamling også kunne løfte sløret for en ny - og ren - begivenhed

Galten Markedsføringsforening holdt generalforsamling i sidste uge, og her blev der gjort status over det forløbne år. "Foreningens aktiviteter kører fint. Oktoberfesten kørte godt med flere deltagere end året før, og den nyindstiftede halloween-fest blev en stor succes, godt planlagt med gode tiltag," sagde formanden Inger Rasmussen. I sin beretning kom Inger Rasmussen også ind på det igangværende kommuneplanlægningsarbejde og detailhandelsanalysen. "Både detailhandelsanalysen og konsulentfirmaet peger på, hvor vigtigt det er at samle detailhandlen, idet det giver det bedste tilbud til kunderne. Flere butikker og større udbud giver flere valgmuligheder for kunderne," konstaterer Inger Rasmussen og fortsætter: "Interessenter vil gerne udbygge i Skovby og arbejder med centerplaner der. Kommunen vil samle Galten/Skovby i et bycenter. Derfor skal tilvæksten foregå i Galten og ikke spredes ud. Vi anser udbygning med endnu en dagligvarebutik ffor okay, men yderligere detailforretninger skal placeres i Galten".

Ren by-dag

I forbindelse med generalforsamlingen løftede bestyrelsen sløret for en ny begivenhed i Galten. Lørdag 2. maj står Galten Markedsføringsforening bag en såkaldt Ren-by-dag. "Tanken er, at alle forretningsfolk og lodsejere på Søndergade og Torvet samles for at gøre byen ren. I samarbejde med Brandvæsenet renses gaden. Vi vil prøve at koordinere med kommunen om nye planter og blomsterkummer," forklarede Inger Rasmussen og opfordrede til støtte om aktiviteten.

To nye i bestyrelsen

I forbindelse med valget til bestyrelsen var der afsked med Flemming Esser fra Modehuset Thiel og Anni Broström fra Nordea. Sidstnævnte har i flere år været foreningens kasserer, men hun forlader bestyrelsen i forbindelse med et jobskifte inden for Nordea-koncernen. "Anni har været meget aktiv i bestyrelsen og vil blive savnet. Heldigvis er det lykkedes Anni at overtale sin afløser i banken til også at overtage rollen som kasserer i Markedsføringsforeningen,"sagde Inger Rasmussen, der kunne byde velkommen til Kenneth Beck Sommer, chef for Nordea i Galten og Brian Kamper fra SuperBrugsen, der blev valgt som nye medlemmer af bestyrelsen, der desuden tæller Jette Jensen fra Centrum Tøj, Inger Rasmussen fra Galten Apotek og Christian Berger fra Berger Optik.

Publiceret 02 March 2009 16:35