Jes Simonsen er ny bestyrer af Imerco i både Skanderborg og i Ry. Foto: Marianne Gay.

Jes Simonsen er ny bestyrer af Imerco i både Skanderborg og i Ry. Foto: Marianne Gay.

Butikschef i barndomsbyen

Jes Simonsen afløser sin gamle chef i Imerco i Ry. I forvejen bestyrer den 31-årige skanderborgenser butikken på Adelgade i Skanderborg

Af
Af Marianne Gay

I begyndelsen af februar overtog Jes Simonsen Imerco på Adelgade i Skanderborg og fra næste uge er den 31-årige skanderborgenser også bestyrer af Imerco-butikken i Ry, hvor butikschef Jacob Meldgaard 10. marts går på pension. Det bliver samtidig starten på et samarbejde mellem de to butikker. "Jeg glæder mig til at styre varelageret i to butikker og gøre det mere effektivt. Blandt andet kan personalet hjælpe til i begge butikker," siger Jes Simonsen der vil være at møde i begge butikker. Og faktisk er han udlært i butikken i Ry tilbage i 1998. Det sidste halvandet år har han ledet Imerco i Vericentret i Århus, og før det var han i kædens butik i Storcenter Nord. "Jeg har boet i Skanderborg altid, så jeg bad faktisk om at få stillingen i Imerco Skanderborg. Og heldivis kunne det lade sig gøre med en rokade, hvor Lars kom til Imerco i Randers, hvor han også bor," siger Jes Simonsen, der nyder de mange fordele ved at bo og arbejde i samme by. Mren den korte afstand til jobbet har dog også vist sig at være lidt af en ulempe. "Det er ikke altid, man når at koble af på vej hjem fra arbejde. Tidligere kunne jeg lige bruge bilturen til at slappe af, men nu tager det kun fem minutter," griner Jes Simonsen.

Appetit på livet

Foråret er på vej, og dermed også højsæson for fester og gaveindkøb. En travl tid for Imerco, der dog også kan mærke, at finanskrisen stadig har fat. "Vi er heldigvis ikke så hårdt ramt som andre brancher. Imercos slogan er: Appetit på livet, og det er jo højaktuelt i en krisetid, hvor det gælder om at bevare den positive stemning," siger butiksbestyreren, der udover den nye chefrolle også har nok til at se derhjemme med tvillinger på ni måneder.

Publiceret 02 March 2009 16:26