Pia Bugge Konradsen glæder sig over, at kendt almelder kommer til Park Bio og på et flot 2008. Foto: Arkiv

Pia Bugge Konradsen glæder sig over, at kendt almelder kommer til Park Bio og på et flot 2008. Foto: Arkiv

Kendt anmelder gæster Park Bio

Biografen i Skanderborg havde et succesrigt 2008 med gode events og store film på lærredet

Af
Af Camilla Kjærgaard Olesen

En af de ypperste kriminalanmeldere herhjemme, Bo Tao Michaëlis, kommer til Park Bio i Skanderborg 27. februar for at fortælle om bogen "Mænd der hader kvinder".
Han kommer i forbindelse med et nyt arrangement, som biografen har sat i gang. Filmen bliver vist klokken 19, og en time før er det meningen, at han skal fortælle om bogen. Der vil også være spisning, da det er lige midt i aftensmadstiden, arrangementet finder sted. Daglig leder i biografen, Pia Bugge Konradsen, ser frem til eventen.

"Det er jo tit noget, man gør i de større biografer som Cinemaxx og Bio City, men vi vil gerne være med fremme, og derfor har vi nu også valgt at lave sådan et arrangement", siger hun.

Stor succes

Det er dog ikke det eneste, hun glæder sig over. 2008 har nemlig været det bedste biograf-år i lang tid. Folk i Skanderborg er tilsyneladende gode til at bruge byens biograf i stedet for at køre til Århus for at se film. Det er store film som for eksempel James Bond, der har lokket kunderne til, og samtidig har Park Bio lavet en drengerøvsaften i forbindelse med James Bond for at ligne de store biografer i Århus.
"Vi er jo tre foreningsbiografer i Galten, Ry og vores, og vi er storebroren i den familie. Vi vil skille os ud i forhold til dem. Vi holder for eksempel ikke lukket i juli, og så kører vi rigtig hårdt på i alle skolernes ferier", fortæller Pia Bugge Konradsen.

Det er dog tvivlsomt, om 2009 bliver ligeså godt som sidste år, da der ikke er ligeså mange store film i sigte, som der var i 2008.

Publiceret 12 January 2009 12:45