Thomas Frøkjær. Privatfoto

Thomas Frøkjær. Privatfoto

Thomas Frøkjær udgiver ny bog

"Tak for'ed". Sådan hedder bogen, der udkommer 1. december, fortalt af Thomas Frøkjær. "Jeg er hverken berømt eller berygtet - og bliver det sikkert heller ikke. Alligevel har jeg valgt at skrive en bog om min barndom og nogle af de mange mennesker, jeg har kendt og mødt. Mennesker, som har gjort indtryk på mig, og som har været med til at præge mig - mere end de sikkert selv aner." siger Thomas Frøkjær.
Bogen er ikke tænkt som en objektiv historiefortælling. Thomas Frøkjær fortæller ain historie om livet i landsbyen Heltborg i 1960'erne og begyndelsen af -70'erne, sådan som han husker den. Tilsat en god portion ironi, humor og lidt lune.
"Det har været mit mål med bogen både at oplyse og vække til eftertænksomhed, men også at der skulle være noget at grine af og smile af. Forhåbentlig skinner det igennem, at historierne er fortalt med et glimt i øjet og smil på læben. Bogen handler om mennesker, der lever og har levet i Heltborg, men som for så vidt kunne have levet alle andre steder. Bogen er først og fremmest skrevet med begejstring og ud af kærlighed og stor taknemmelighed." fortæller forfatteren.
Bogen sælges hos lokale boghandlere, samt hos forfatteren.
"Tak for'ed!" præsenteres gennem et lille causeri af forfatteren ved et Åbent Hus arrangement på Heltborg Museum tirsdag den 2. december kl. 19.30.
Lørdag den 6. december kl. 13-16 er der Åbent Hus i sognegården i Skivholme, Ladingvej 20, hvor der bliver mulighed for at møde forfatteren og eventuelt købe signerede eksemplarer.

Publiceret 01 December 2008 13:00