Området omkring Dagmarcentret er netop solgt til en entreprenør fra Aalborg. Her ses den oprindelige tegning fra udbudsmaterialet fra kommunen.

Området omkring Dagmarcentret er netop solgt til en entreprenør fra Aalborg. Her ses den oprindelige tegning fra udbudsmaterialet fra kommunen.

Dagmargrunden er solgt

Planlagt indkøbscenter med Føtex, kontorer og boliger

Grunden i Skanderborg midtby er solgt til entreprenør A. Enggaard fra Svenstrup, syd for Aalborg. Det nikkede byrådet ja til under dets seneste møde onsdag aften. Det handler om 8.585 kvadratmeter mellem Adelgade, Møllegade, Sygehusvej og Vestergade, der nu skal rumme et indkøbscenter med en Føtex-butik på 3.700 kvadratmeter. Herudover bliver der 4.900 kvadratmeter til udvalgsvarebutikker, og op til 4.000 kvadratmeter til kontorer og boliger. Skanderborg Kommune satte den 11.256 kvadratmeter store grund ved Dagmarcentret til salg 4. juli og har i sommerens løb modtaget to kvalificerede tilbud. I forbindelse med valget af tilbud har det haft afgørende betydning, at centret får en størrelse, som matcher den aktuelle handel og således understøtter og fornyer denne, hedder det i en pressemeddelelse. Og så lever det valgte tilbud op til de parkeringskrav, der er givet i udbudsmaterialet. Både i forhold til erstatningspladser for de nedlagte P-pladser og i forhold til nye parkeringspladser i centrets underetage og på tagterrassen. Borgmester Jens Grønlund udtrykker stor tilfredshed med, at der nu er truffet beslutning om fremtiden for det attraktive område. "Jeg er sikker på, at bymidten i Skanderborg får en saltvandsindsprøjtning med det nye indkøbscenter", siger Jens Grønlund i en kommentar.

Publiceret 01 October 2008 13:00