Mens bolde med lys i var et hit for børnene, så var musikken i teltet med Stationsbyens Allstars et hit for de danseglade voksne til sensommer i Hørning.

Mens bolde med lys i var et hit for børnene, så var musikken i teltet med Stationsbyens Allstars et hit for de danseglade voksne til sensommer i Hørning.

WEB-TV:

Så var der stemmning og fest

Sensommer i Hørning trak godtfolk til. Især Stationsbyens Allstars fik teltdugene til at blafre af danseglæde

Så kan man roligt skrive, at Sensommer i Hørning er overstået, lige så roligt som man kan sige: Det var nok den sommer for i år. Arrangementet midt i hjertet af Hørning bød på godt vejr og stemmning overalt, både fra Marmortorvet, hvor Tivoli havde slået sig ned, til den anden ende af Centertorvet, hvor amerikanerbiler, motorcykler og Lokalavisens røde telt og nyhedspatruljebil dystede om folks opmærksomhed. Og der var smagsprøver, gode tilbud og slagterpølser til de fleste denne fredag aften. Se Jesper der blev bloddonor Video
Interview med Stationsbyens Allstars Video
Cykel Jans datter vil hellere til Sensommer i Hørning end glo på tv Video
Bliv bloddonor, lyder opfordringen Video
Hør hvad pengene går til, hvis du støtter Røde Kors i Hørning Video

Evergreens

Tv-programmer som "Vild Med Dans" og "Talent 2008" kunne have holdt folk hjemme på sofaen, samtidg med åbningen af Århus Festuge kunne have været en anden god beskæftigelse denne lune sommeraften. Men at dømme efter de mange børnefamilier, de unge og alle dem i den tredje alder, så var det en velbesøgt Sensommer i Hørning. Velbesøgt var også teltet på midten af pladsen, hvor Stationsbyens Allstars trak folk til tmed deres fortolkninger af alle de gode Kim Larsen og TV2 sange, samt andre evergreens.

Et godt bevis på, at candyfloss ikke kun er for børn

Et godt bevis på, at candyfloss ikke kun er for børn


Ejgil Lindbæk og Erik Poulsen fra Skanderborg Linedance var med til at trække folk til Centertorvet, da de gav en opvisning i

Ejgil Lindbæk og Erik Poulsen fra Skanderborg Linedance var med til at trække folk til Centertorvet, da de gav en opvisning i "cowboydernes" svar på rigtig dans.

Publiceret 01 September 2008 14:00