Beskedent Luftindtagene i hver side på den faceliftede Audi A6 er blevet større og forlygterne har et nyt design og kan nu udstyres med LED-lys.

Beskedent Luftindtagene i hver side på den faceliftede Audi A6 er blevet større og forlygterne har et nyt design og kan nu udstyres med LED-lys.

Direktørbil har fået en opstrammer

Audi A6 har fået nye motorer og nyt design bagtil

Af
Af Christian Schacht

Tidsnok til, at firmabilkøberne kan nå den inden årsskiftet, er Audi klar med et ganske omfattende facelift til A6. Foran er der kommer nye lygter med LED-teknologi, mens ændringerne bagtil er mere vidtrækkende: Man har udstyret direktørbilen med nye, brede baglygter, en skarpere kant på bagklappen og en skarp kant på bagagerummet.

Inden døre er der kun små modifikationer med andre farver og valg af grafik. Det er under huden de spændende nyheder findes: Blandt andet en ny basismotor på 2,0 liter og 170 heste. Dernæst følger en 2,8 V6"er i to versioner med 190 og 220 heste. Flere kræfter leveres i en ny 3,0 maskine med seks cylindre og kompressor, som yder 290 heste.
Dieselprogrammet omfatter nu en ny basismotor med fire cylindre og commonrail-indsprøjning, som leverer 170 heste, foruden 2,7 med 190 heste og 3,0 med 240 heste. Ifølge Audi har affjedringskomforten fået et løft uden det skulle være gået ud over svingegenskaberne. Audi er endnu ikke klar med priser på bilen, der fås fra uge 43.


redaktion@pola.dk

null

Publiceret 17 August 2008 03:00