Niels Vangsøe.

Niels Vangsøe.

Sommerpatrulje:

Hvad er det bedste og det værste ved at bo i Storring?

Af
Af Susanne Secher

Niels Vangsøe, 51 år, bilimportør. Har boet i Storring i otte år

"Det bedste ved Storring er, at byen ikke er ret stor. Det er hyggeligt, at man kender hinanden alle sammen. Den gennemgående og massive trafik, som bruger Kirkebakken som smutvej, er klart det værste. Vi har kæmpet for cikaner, men det er ikke blevet til noget."

Jens Borup, 13 år, skoleelev i Stjær og Tage Borup, 50 år, sælger hos Papirladen. Familien har boet i Storring i 20 år.

"Det bedste er, at man her er stille og roligt, og at man kan være sig selv. Det værste er helt klart trafikken!. Folk kører igennem fra Stjær til motorvejen og modsat, og de kører stærkt."

Tage og Jens Borup

Tage og Jens Borup

Sofie Pedersen, 7 år og Nadia Pedersen , 13 år, begge skoleelever. Familien har boet i Storring i 15 år

"Det er rart i Storring, fordi der altid er nogen at lege og være sammen med. Det værste er, at bilerne kører så stærkt, og at der ikke sker noget om vinteren herude."

Sofie og Nadia Pedersen

Sofie og Nadia Pedersen

Rune Hansen, 13 år, skoleelev, Peter Hansen, 49 år, læser til landmåler og Sussi Andersen, 48 år, sygehjælper samt Mayday, familiens hund. De har boet i Storring i to år

"Det er et tilfælde, at det blev Storring, vi kom til, men generelt er der dejligt på landet. Der er frisk luft, ingen stress, ingen forurening og støj, og man kan se horisonten. Det værste... Der er ikke noget dårligt ved at bo på landet."

Rune, Peter og Sussi

Rune, Peter og Sussi

Publiceret 01 July 2008 03:00