Subaru Forester, som gør sig både i terrænet og på gaden, kommer med den helt nye dieselboxer fra små 400.000 kroner.

Subaru Forester, som gør sig både i terrænet og på gaden, kommer med den helt nye dieselboxer fra små 400.000 kroner.

Subaru Forester med punch

Subaru klar med den roste dieselboxer i ny Forester

Af
Af Jens Overgaard

Subaru gør det nu en smule mere sympatisk at køre firehjulstrækker. Den nye Forester SUV kommer nemlig med den fornemme boxerdiesel, som for nyligt er introduceret i Legacy. Og til rimelige priser. Den nye offroader med dieselboxer starter nemlig fra 394.000 kroner i det mindste udstyrs-niveau, der blandt andet omfatter seks trins gearkasse, metallak, alufælge og klimaanlæg, og dermed placerer den sig fornuftigt i forhold til klassekammerater som VW Tiguan og Ford Kuga.
Selve motoren på 147 heste med et moment på 350 newtonmeter er utroligt lydsvag og vibrationsfri, og vi kunne ikke undgå at blive begejstrede, da vi for nylig testede maskinen i en Legacy. Det trækker heller ikke fra, at man yderligere kan glæde sig over et brændstofforbrug der med sine 15,4 km/l ligger blandt de bedste i klassen.
Ude fra skal man se godt efter for at spotte, at det er en diesel. Men kendere vil især kunne genkende boxerdieselen på luftindtaget oven på motorhjelmen. Næste udstyrstrin er XS-modellen større 17 tommer alufælge, xenonforlygter og cd-changer med plads til seks styks cd'ere, mens topmodellen XE har stort glastag, læderindtræk og nøglefri betjening.
Subaru Forester vil være på gaden fra oktober måned.


redaktion@pola.dk

null

Publiceret 01 July 2008 03:00