FDF-spejderne risikerer at få en motorvej eller motortrafikvej som nærmeste nabo. Foto: Wulff

FDF-spejderne risikerer at få en motorvej eller motortrafikvej som nærmeste nabo. Foto: Wulff

Debat:

DF siger nej til ny vej

Der skal hverken en ny motorvej eller motortrafikvej gennem Skanderborg Kommune, mener DF

John Haarup Laursen, Martin Frausing-Poulsen og Kjeld Jensen, byrådsmedlemmer (DF)

Debat Dansk Folkeparti´s byrådsgruppe vil ikke have en tredje motorvej eller en evt. motortrafikvej skal gå gennem Skanderborg kommunen.

Derfor gør DF´s byrådsgruppe alt for at hjælpe borgerne i den nordlige del af Skanderborg kommune, for at få omstødt de planer der indtil videre er lagt for en placering af Århus – Viborg vejen.

Dansk Folkepartis trafikordfører, Hans Kristian Skibby, har for nydeligt været på besøg i den nordlige del af Skanderborg kommune, hvor han bl.a. mødte nogle lokale borgere og fik en tur rundt i det naturrige område, omkring Lading sø og i skovene der ligger nord for Skivholme og Sjelle, et område der vil blive ødelagt, hvis man beslutter at føre vejen igennem her.

Vejdirektoratets VM undersøgelser viser at en motorvej skal gå nord om Lading by og ikke gennem et naturområde, og det er den, som borgerne i den nordlige del af Skanderborg kommune håber på, at det nye Transportudvalg vil følge, og ikke det forslag der belaster et stort naturområde og som det tidligere Transportudvalg har besluttet.

Publiceret 08 April 2021 14:15