Det videre arbejde med Himmelbjerget fortsætter - til bekymring for Hanne Stender. Foto: Michael Wulff

Det videre arbejde med Himmelbjerget fortsætter - til bekymring for Hanne Stender. Foto: Michael Wulff

Debat: Nu bliver vi nervøse igen...

Hanne Stender Damkjær, Fasanvej 5, Hørning

Ja, alle os der holder af Himmelbjerget præcis som det er. Vi der sætter pris på at komme der med familien eller gode venner, og som nyder den hyggelige og højtidelige stemning på bjerget og den fantastiske udsigt fra toppen.

Vi mener jo ikke, at Himmelbjerget trænger til fornyelse og udvikling. Det er præcis, som det skal være, og skal bare vedligeholdes.

Var det ikke over 300.000kr. kommunen betalte arkitektfirmaet Labland for at komme med deres bud på udvikling? Det gik mildest talt ikke for godt og deres plan faldt med et brag på grund af folkets protester.

Nu meldes det ud, at arkitektfirmaet Hasløv og Kjærsgaard sammen med rådgivningshuset Seismonaut skal stå for foranalysen omkring udvikling af Himmelbjerget.

Realdania støtter projektet. Mon de betaler for foranalysen eller skal kommunen igen til lommerne?

Er vi mon ved at se historien gentage sig: At der arbejdes med en model, som ikke tager tilstrækkeligt højde for den sjæl og historie bjerget har. Her tænker jeg både på den fælles historie og den der findes i hjerterne på mennesker?

Kommer planerne så igen til at møde massive protester, indtil de til sidst falder, fordi det er valgår, og vil pengene atter være spildt?

Så vær søde og fortæl os, at I ikke vil fucke med vort Himmelbjerg.

Publiceret 11 December 2020 16:00