Mira Issa Bloch. Pressefoto

Mira Issa Bloch. Pressefoto

Debt: Genvalgt som folketings-kandidat for Alternativet

Mira Issa Bloch, byrådsmedlem (Å)

Jeg er genvalgt som folketingskandidat for Alternativt i Østjylland

Jeg er politiker og vil i Folketinget fordi jeg tror på, at jeg kan være med til at skabe de nødvendige forandringer vi har brug for i forhold til vores klima-, empati- og demokrati-krise. I Folketinget vil jeg kæmpe for et radikalt anderledes Danmark – et Danmark i balance og trivsel på alle planer.

Jeg har som politiker allerede skabt forandringer i Skanderborg byråd. Det kan og vil jeg også i Folketinget. Jeg er desuden en politiker der selv går forrest og forsøger på bedste vis at være den forandring jeg ønsker.

Så nu skal I høre hvilket Danmark jeg allerede og fortsat vil være medskaber af sammen med alle dem der vil være med.

Det er et Danmark i balance på alle planer, hvor mennesker og planeten har det godt.

Jeg vil skabe et Danmark hvor der er en forståelse af, at alle mennesker er unikke og at vi skal hjælpe hinanden, hvor civilsamfundet er meget mere i spil. Tempoet og præstationspres skal sættes ned.

Vi skal nedlægge vores jobcentre som de er i dag og tilbyde frivillige tilbud til den enkelte. Alle steder hvor systemet møder mennesker, skal det være med udgangspunkt i den enkeltes mål og potentiale.

I det Danmark jeg ønsker, oplever alle mennesker sig forbundet med naturen og alle dyr. Og derfor behandler vi alle dyr godt. Vi forbruger også meget lidt fordi vi har erkendt at det belaster vores klima for meget og vi har fundet ud af, at de vigtigste ting i livet ikke er ting.

Vi tager lyntog igennem Europe på ferie. Landbruget er i balance og al vores energi kommer fra naturen.

Alternativet skal skabe den nødvendige forandring ved hele tiden at være det parti, der inspirerer og går forrest og viser et Alternativ både i ord og egne handlinger og som hele tiden presser de andre partier til at handle nok. Vi har allerede meget af den politik der skal til.

Alternativet er, at skabe et liv i balance og trivsel.

Publiceret 11 November 2020 13:00