Debat:

At stå udenfor og råbe hjælper ingen!

Martin Frausing Poulsen, Låsbyvej 111, Veng, John Haarup Laursen, Nygaardsparken 15, Stjær, Kjeld Jensen, Dørup Gade 8, Dørup

debat Tak til Bo Zacher for læserbrevet om, hvem fingrene peger på. Spændende læsning, der består af en blanding af fup og fakta. Det er fup, når de Konservative skriver, at Dansk Folkeparti sandsynligvis kun fik flyttet få kommaer i budgetaftalen.

Dansk Folkeparti fik blandt andet sikret, at bemandingen på Skanderborg Kommunes plejecentre indgående skal beskrives, da vi ønsker flere varme hænder på området.

Dansk Folkeparti fik også sikret, at der de næste 2 år skal bruges i alt 1,2 millioner kroner til en Klimatilpasningsplan med det formål at kortlægge nye områder, der er i fare for oversvømmelse.

Det lykkedes os, igen, at bremse konkurrenceudsættelsen af tøjvask på plejecentrene. Et forslag, der ikke kun udgør en hygiejnemæssig udfordring på plejecentrene, men også påfører ”de berørte borgere” ekstra omkostninger af helt ukendte størrelser til blandt andet indkøb af, for nogle beboere, store mængder ekstra tøj, sengelinned, håndklæder og så videre.

Det er også fup, at "vi sælger vores sjæl" for at være "stolte". For Dansk Folkeparti har det hele vejen igennem handlet om at sidde med ved bordet og blandt andet kæmpe for de ældre, børnene og de kommunale folkeskoler. Derfor blev vi ved forhandlingsbordet, da andre gik.

I Dansk Folkeparti er vi beskæmmede over, at De Konservative ikke vil lytte til borgerne, men fortsat ønsker at lukke folkeskoler. Det må jo være fakta, oven på den Konservative udmelding om, at der lå en underskrevet aftale om ny skolestruktur. Fakta er i øvrigt også, at Dansk Folkeparti fik udskrevet Bjedstrup Skole af investeringsoversigten.

I politik kommer man ikke langt med ultimative krav, og vi har også måttet sluge kameler – men vi har fået meget ud af de mandater, som vælgerne har givet os. Kompromisser koster. ”At stå udenfor og råbe hjælper ingen”!

Publiceret 06 October 2020 14:00