Debat: Men vil man lytte?

Pernille Schiøtz, Søkildevej 46 A, 8680 Ry

Det er da dejligt at byrådet vil foreslå landsbyerne at lave dialoggrupper fremover, og skønt at SF er så begejstrede for den beslutning.

Nu er det bare sådan at en by som Alken faktisk i mange år har haft grupper villige til dialog og osse kontakt til politikere i byrådet , også i sagen ang. skolelukning har der været dialog og lur mig om ikke SF var med EL i sin tid, til at love en afstemning (blandt borgere) inden en lukning af landsbyskolen ? måske tar`jeg fejl. Lidet vil det hjælpe med fine, af byrådet arrangerede dialog grupper, hvis man fortsat ikke vil lytte til landsbyernes beboere.

Trods masser af dialog og masser af stemmer, har ikke engang SF villet lytte endsige været villige til at behandle det forslag der blev givet af 2600 beboere. Det blev som man vist nok må antyde 'lettere syltet'.

Men det er da fint hvis der kan blive en legeplads i beton en dag og måske kommer borgmesteren selv og klipper den røde snor over, selvom landsbybørnene nok hellere ønsker en bevarelse af deres lokale skole.

Det gør mig i øvrigt meget utryg at både SF og Socialdemokratiet kan være så meget ude af trit med deres partier på Borgen, så sent som 21. september kunne man på radioens P1 høre undervisningsministeren sige, at man ikke ønsker lukning af landsbyskoler.

Publiceret 01 October 2020 09:30