DF får svar på tiltale efter at have peget fingre ad Alternativet og Konservative. Genrefoto

DF får svar på tiltale efter at have peget fingre ad Alternativet og Konservative. Genrefoto

Debat:

Hvem peger fingrene på?

DFs byrådsgruppe får en mindre opsang med på vejen fra Konservatives vælgerforening

Bo Zacher Nielsen, Næstformand i Konservative vælgerforening, Harevej 14, Skanderborg

debat DF’s byrådsgruppe har brugt en del spalteplads på at pege fingre ad Alternativet og Konservative i et indlæg. Sandsynligvis for at dække over de få kommaer, DF fik flyttet i budgetaftalen, de sælger hellere deres sjæl for at være "stolte".

Måske skulle DF i stedet tænke over, at den skattestigning der nu kommer i kommunen, rammer specielt de ældre og andre på overførselsindkomster samt børnefamilierne. Det bliver dyrere at være fattig.

Konservative finder det svært at tage en byrådsgruppe alvorligt, der underskriver en aftale om skolestrukturen, og så springe fra den få timer senere. Det er useriøst.

Det er også useriøst at bruge spalteplads på at kritisere Konservative for at have sine holdningers mod og statuere, at vi ikke ønsker skattestigninger. Specielt i en kommune med penge nok og en i forvejen høj skatteprocent. Det viser Konservatives budget med alt tydelighed. Vi mener ikke at Skanderborg skal betale for regeringens røde udligningsreform bare fordi man kan.

Og ja vores budget er stort set i tråd med budgetforliget – da vi også gerne ser udvikling i Skanderborg kommune. Vi har bare anvist hvor der kan spares uden det går ud over velfærden.

Så husk DF, at når man peger fingre ad andre peger tre fingre mod en selv.

Publiceret 30 September 2020 12:30