Debat: Er Venstre ulve i forklædning?

Sebastian B Støckler, byrådskandidat for VU Skanderborg, Banegårdsvej 26 1. tv.Magnus Hojgaard, Politisk ordfører VU Skanderborg, Anesmindevej 12

Som det fremgår i Ugebladet og på Venstre i Skanderborg Kommunes facebookside, så har Venstre indgået i en budgetforlig, der er med til at sætte skatten op i kommunen. Som unge Venstreløver, så er det i vores opfattelse den forkerte vej at gå, og vi forstår ikke hvorfor 'de voksne' kan være med til at sætte udgiften op for borgerne, når pengene burde findes i kommunens drift og prestigeprojekter.

Er Venstre klar til at hoppe ud af forklædningen, og komme tilbage i folden og kæmpe for borgerne?

Hvis vi her i kommunen blev mere udgifts effektive, så kunne vi spare mange millioner kr. hvert år, og ikke tage borgernes hårdt tjente penge. Vi ville ønske, at de siddende venstrefolk havde viljen, styrken og den liberale ånd til at gå imod skattestigninger, ligesom deres kolleger i Århus Byråd, der efter én time forlod budgetforhandlingerne, da de nægtede at nikke til skattestigninger.

Vi i Venstres Ungdom i Skanderborg mener, at det er en falliterklæring at være med i et budgetforlig, hvor skatten vil stige, og hvor det vil ramme dem med de laveste indkomster grundet det skrå skatteloft. Derfor håber vi, at Venstre i fremtiden vil stå på borgernes side, tage ansvar og få ryddet op i vores dyrt drevne kommune.

Er Venstre klar til at hoppe ud af forklædningen, og komme tilbage i folden og kæmpe for borgerne?

Publiceret 28 September 2020 19:00