Debat:

Der er mange til at glæde sig over i budgettet

debat Der er rigtig mange ting at glæde sig over i det budget, som de fleste af byrådets partier nu har nikket ja til. I Dansk Folkeparti er det med stor tilfredshed at vi kan konstatere, at der på idrætsområdet nu afsættes midler til udviklingen af idrætsanlæg.

For nogle år siden da man skulle bygge Fælleden, blev der også afsat midler til byggerier rundt om i kommunen, noget rigtig mange har fået glæde af på trods af, at dette ikke var helt gennemtænkt, bl.a. fordi man efterfølgende stod med nogle bygninger, der ikke var færdiggjort, og hvor byrådet så har måttet komme med ekstra bevillinger. Det håber jeg, at man har lært af, så man undgår det i fremtiden

Fælleden bliver udbygget som idrætscenter med plads til endnu flere aktiviteter og blandt andet med bedre omklædningsforhold og klubfaciliteter og der bliver forhåbentlig også skabt plads til, at vores atletikudøveres forhold kan blive gjort væsentlig bedre.

For Dansk Folkeparti er det også meget vigtigt, at der i aftalen står, at der i løbet af 2021 vil blive kigget på, hvilke idræts- og kulturfaciliteter der fremadrettet er behov for i hele kommunen. Der er brug for at forholdene for flere af vore idrætsforeninger bliver forbedret og her gælder det blandt andet kunststofbaner, halkapacitet og omklædningsfaciliteter, men også Kulturskolens pladsforhold skal der kigges på. Så Kultur-, Sundheds- og Beskæftigelsesudvalget får rigtig meget at skulle tage stilling til i løbet af 2021, hvilket jeg som medlem af udvalget glæder mig rigtig meget til, at være en del af.

Publiceret 18 September 2020 18:00