Debat:

Mennesker er mærkelige som der siges i Matador

Hans Alexandersen, Svejstrupvej 37

debat Det er med stor interesse jeg har fulgt debatten om Bjedstrup skole og minde stenen for Anders Nielsen

Og da også bidraget med et enkelt læser pip.

Jeg forstår ikke min verden !! Hvad er det gør at man synes det er ret færd at tømme et område for både skole og mindes mærke for Anders Nielsen. Hvordan er det man så ser ud indeni?? Mennesker er mærkelige som der siges i Matador.

Men jeg er nu kommet frem til, som muligt menighedsrådsmedlem, at tænke på at Skanderborg kommune jo trænger til at blive hjulpet. Det er jo det kirken kan. Og skal. Og da nu man er ved at tømme området for offentlige tilbud, hvorfor så ikke også tage Dover Kirke med i planerne? Det synspunkt agter jeg at tage i op menighedsrådet om jeg er så heldig at komme ind. Konkret kunne vi jo selv rive kirken ned og fragte resterne op på Fælleden eller til Vestermølle om det passer bedre. Til genopførelse hvor man nu synes det passer bedst. Og vi har selv trailere i rigeligt mål til at flytte stenene.

Om kommunen måtte have lidt støbeplader tilovers kunne vi jo opføre en trækirke. Taget kunne jo udføres i barkflis. Det har man jo kunne nøjes med tidligere. Så kan kommunen jo bedre sælge området med ren varedeklaration : Her er intet offentligt tilbud overhovedet. Kun natur og søer og måske en vej. Vejene får vi muligvis lov at beholde uden cykelstier. Men bliver de også fjernet kan vi jo 'sælge' området som helt oprindeligt. Det bliver så godt. Sæt et skilt: Ingen gennemkørsel: 'lukket naturområde' Bare en strøtanke fra en skatteborger der uanset hvad betaler sin skat med glæde. Men som gerne ser en folkeskole herude om ikke ovenstående vækker gehør.

Publiceret 17 September 2020 08:00