Arkivfoto

Arkivfoto

Debat:

Det gode og forsatte samarbejde i Ejer Bjerge

Morten Rose Vilholm på vegne af Lokalrådet Ejer Bjerge

debat I Ejer Bjerge er vi heldige at have en bred vifte af foreninger og institutioner, der yder en kæmpestor og frivillig indsats. Deres arbejde gør en stor forskel for os alle her lokalt.Det sker, at vi i lokalrådet udfordres på forskellige perspektiver i forbindelse med arbejdet i de enkelte foreninger og institutioner. Vi ønsker derfor at understrege, at vi støtter op omkring alt frivilligt arbejde, og at vi fra lokalrådets side har et fantastisk samarbejde med de enkelte foreninger og institutioner. Det sætter vi stor pris på, og det er et samarbejde, vi altid har værnet om og fortsat vil værne om.

Det kan ikke undgås, at der er forskellige synsvinkler i de enkelte foreninger og de enkelte samarbejder. Disse synsvinkler respekterer vi i Ejer Bjerge, og det skal være muligt at fremføre dem, altid i en god tone.

Vi vil gerne opfordre til, at der bydes op til samarbejde med og mellem de enkelte foreninger, også i de tilfælde, hvor man ikke som udgangspunkt er enig. Med åbent sind, samarbejdsvilje og fælles fodslag kan vi klare selv store hurdler i vores dejlige lokalsamfund.

Som lokalråd vil vi altid bakke op om samarbejdet, men vi vil ikke blande os i de enkelte foreningers anliggender. Desuden vil vi gerne minde om at bruge den gode tone. I de tilfælde, hvor der på sociale medier postes opslag med personlige angreb og ukonstruktive, nedladende bemærkninger, vil vi fra Ejer Bjerges side slette opslagene uden varsel.

Publiceret 15 September 2020 16:30