Hanne Stender. Arkivfoto

Hanne Stender. Arkivfoto

Debat:

Seriøst Claus Leick?

Hanne Stender Damkjær, Fasanvej 5, 8362 Hørning

debat Er SF's byrådsmedlem Claus Leick repræsentativ for partiets tilgang til andre mennesker, som de er uenige med, så er jeg ham tak skyldig. Han har nemlig tydeliggjort over for mig, at selv hvis jeg skulle gå med overvejelser om at blive medlem af SF, så ved jeg nu, at det ikke er et sted for mig.

Jeg er ikke til politik, når det kommer til at handle om at latterliggøre og nedgøre andre, frem for at holde sig til sagen, fakta og politik.

Således opførte Claus Leick sig nederdrægtigt over for et andet byrådsmedlem på seneste byrådsmøde d. 2. september. Angiveligt pga. han synes dårligt om hendes forslag eller var fornærmet over at hun og partiet Alternativet har valgt at forlade flertalsgruppen.

Kære Claus Leick: Hold dig til argumenter med substans hvis du har nogen. At gøre nar klæder ikke nogen, du er ingen undtagelse.

Hvis man som læser er blevet nysgerrig, kan den omtalte episode ses på byrådsTV, som man finder på kommunens hjemmeside under politik og fællesskab – man skal gå ind på punkt 160.

Publiceret 04 September 2020 14:00