Mikkel Schwab. Pressefoto

Mikkel Schwab. Pressefoto

Debat: Trist bidrag i skoledebatten fra de store skoler i Skanderborg Kommune

Mikkel Schwab, Formand Bevar Bjedstrup Skole

Man kan se i de sidste dages debat om skolestrukturreformen ('Mange penge brugt på små skoler rammer de store skoler', 'Forældre på Niels Ebbesen Skolen roser forslag til ny skolestruktur'), at repræsentanter fra kommunens store skoler bakker op om lukningen af landsbyskoler og tilmed kalder det "ansvarligt".

Hvor er det trist, at vi vender os mod hinanden i stedet for at stå sammen. Tror I virkelig, at de 3,8 mio. eller 5 promille af det samlede skolebudget, der spares ved lukningen af de to landsbyskoler (iflg. BDO) mærkbart vil højne kvaliteten af undervisningen for jeres børn, når pengene er delt ud på de tilbageblivende skoler?

Hvor er det trist, at jeres indlæg splitter kommunen på tværs af by og land i stedet for at samle os alle i kampen for et ordentligt skoleliv for vores børn

Hvor er det trist, at I vender jer imod de små skoler i en kommune, der ligger på top ti i DK over de kommuner, der prioriterer færrest penge på skoleområdet. Hvorfor vender I ikke jeres kritik mod de politikere, der underprioriterer jeres børns skole?

Hvor er det trist, at jeres indlæg splitter kommunen på tværs af by og land i stedet for at samle os alle i kampen for et ordentligt skoleliv for vores børn.

Vi er glade for den store opbakning, vi møder i de store byer, når vi deler vores flyers ud. Vi er også glade for at se, at forældre på jeres skoler tager bladet fra munden og går i rette med jeres linje, som jeg tvivler stærkt på har opbakning i egne rækker.

Bliv i kampen, men ret venligst skytset den rette vej.

Publiceret 31 August 2020 13:56