Debat: Ro på - Tryg i skole

Kære Undervisnings- og Børneudvalg! Vi vil gerne opfordre jer til, at bruge den nye indsigt i arbejdet med skolestruktur

Sofie Boesen, Fuglevænget 50, 8464 Galten og Else Thomsen, Blomsterparken 10, 8464 Galten

debat Vi sender hver dag trygt vores børn i skole. Vi ved, at børnene bliver modtaget i trygge velkendte rammer, skabt af omsorgsfulde, engagerede og fagligt kompetente voksne.

Det giver tryghed i hverdagen - både for børnene og os forældre.

Sådan var det også ved genåbningen efter coronanedlukningen - vi sendte vores børn trygt i skole, fordi vi ved, at på Herskindskolen er der god plads både inde og ude. Det kombineret med en ledelse og et personale, der altid gør deres bedste og lidt til og som laver kreative og fleksible løsninger, gav og giver stadig ro i maven.

Sådan ønsker vi, at alle børn og forældre har det.

Derfor er det heldigt for børn og forældre i Skanderborg Kommune, at der endnu ikke er truffet beslutning ang. ny skolestruktur. Corona har ført meget dårligt med sig, men corona har også givet et helt unikt indblik i, hvilke krav og forventninger fremtidens skole skal kunne imødegå og leve op til.

Kære Undervisnings- og Børneudvalg! Vi vil gerne opfordre jer til, at bruge den nye indsigt i arbejdet med skolestruktur - også selvom det inkluderer at revidere tidligere udmeldte organiseringsprincipper og kvalitetsmarkører samt tilføje nye parametre for vurdering af krav til fremtidens skole.

Man kunne jo forestille sig, at fremtidens skole er mindre skoler, med gode udenomsarealer, muligheder for fleksibilitet og ikke mindst tryghed?

Netop sådan en skole har vi i Herskind og netop sådan en skole ønsker vi os i fremtiden, for vi tror på, at vores skole også er fremtidens skole.

Publiceret 21 May 2020 14:30