Arkivfoto: Michael Wulff

Arkivfoto: Michael Wulff

Debat:

Det er jo kun i 2020 SmukFest lukker ned

Kulturudvalg og Beskæftigelsesudvalg i hele kommunen har gjort sig alt for afhængige af Smukfests indflydelse i byerne, skriver denne debatør

Preben Heiring, Adelgade 85a, Skanderborg

debat Hr Tage Nielsen, formand for Skanderborg kommunes Kultur, Sundheds- og Beskæftigelsesudvalg skriver i en kommentar til Smukfest-aflysningen en opremsning af de mange problemer, der nu vil opstå for kommunens foreninger og andre større arrangementer i hele Kommunen.

Desværre må der dertil siges, at Kulturudvalg og Beskæftigelsesudvalg i hele kommunen har gjort sig alt for afhængige af Smukfests indflydelse i byerne – primært på det økonomiske område.

Hr. Tage Nielsen beskriver alt det negative, der nu vil komme til at ske i kommunen – blot fordi en enkelt stor virksomhed – indtil videre – må undlade sine 'begivenheder' i 2020.

Det er dybt skuffende og bekymrende, at formanden tilsyneladende kun evner at fokusere sin egen virksomhed fra den negative side – opgivende?

Gennem mine mange år som borger i byen har min egen indsats blandt andet været muligheden for at hjælpe mange mennesker, som måtte have problemer med livet.

Et meget vigtigt hjælpemiddel viste sig at være at ændre personernes indstilling til egen livsform – de lærte at fokusere på alt det, de kunne og havde mulighed for at bruge i livet – i stedet for at fokusere på det, de ikke kunne. De gav sig selv et bedre liv ved at se livets positive muligheder.

Derfor vil jeg gerne give hr Tage Nielsen det samme råd:

Brug din indflydelse i kommunen til at se på andre positive veje, som kan hjælpe de mange aktiviteter, der skønnes at få problemer. Det er jo kun i 2020 Smukfest lukker ned."

Publiceret 27 April 2020 17:00