Debat:

Vi skal kæmpe for lokale gymnasieelever

Der er håb forude, da undervisningsministeren til pressen har sagt, at der står en dør på klem, skriver debattørerne i dette indlæg

Martin Frausing-Poulsen, Kjeld Jensen og John Haarup Laursen, byrådsmedlemer for Dansk Folkeparti

Debat Der vil blive kæmpet til det sidste for at sikre, at alle de kommende gymnasieelever fra Skanderborg Kommune, som ønsker at gå på det lokale gymnasium, også vil kunne komme til det efter sommerferien. Heldigvis er der stadig håb forude, da undervisningsministeren til pressen har sagt, at der står en dør på klem for dette.

Både Dansk Folkepartis medlemmer fra Regionsrådet og vi DF’ere i Skanderborg byråd kæmper for, at alle de unge mennesker fra kommunen, der ønsker at gå på Skanderborg Gymnasium, også kommer til det. Derfor kan det undre, at det socialdemokratiske medlem af byrådet, Ole Drøgemøller, opfordrer os DF’ere til at kontakte vores undervisningsordfører for at få ham til at gå til ministeren.

Vi kan berolige Ole Drøgemøller med, at det har vi gjort, og vi er i tæt kontakt med ham. Men nu er det jo sådan, at det både i Regionen og i Folketinget er det Socialdemokraterne, der sidder ved magten ligesom det er det i Skanderborg kommune. Burde det så ikke være de lokale Socialdemokrater, der skulle få ”banket” ministeren på plads og måske tage en ”kammeratlig” snak med Regionsformanden om, at han fremadrettet bør lytte lidt mere til, hvad der bliver sagt i lokalområderne og ikke kun gøre det, de ønsker i Århus.

Publiceret 25 April 2020 10:00