Debat:

Danmarks bedste arbejdsplads - stort tillykke

Kai Høstrup, formand 3F Søhøjlandet

Debat Kamstrup er Danmarks bedste arbejdsplads, og blev 29. januar kåret ved 3F’s Vision Danmark konference i DR-Huset på Amager.

3F Søhøjlandet er meget stolte over at Kamstrup blev vinder af konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2019. Vi er meget glade for det samarbejde vi har med virksomheden, og at dette samarbejde løfter virksomheden op på toppen af sejrsskamlen. Kamstrup insisterer på at være en attraktiv arbejdsplads, der investerer i de ansatte, med ordentlige løn- og arbejdsvilkår.

Uddannelse og opkvalificering er vigtig i virksomheden. Blandt andet har man taget flere lærlinge, man tester for ordblindhed og tilbyder efterfølgende kurser i almene fag, ligesom man har et mål om at løfte de ansatte fra ufaglærte til faglærte.

Kamstrup skiller sig også ud ved, at de ansatte, ud over at have adgang til diverse velfærdsgoder og sundhedstiltag, også kan få efterset bisserne og få klippet lokkerne i virksomhedens egen “in-house” frisør og tandlæge.

I alt var cirka 100 virksomheder indstillet til konkurrencen i år. Virksomhederne var indstillet af deres egne medarbejdere. 3 virksomheder var nomineret og med i finalen om prisen. De 2 andre virksomheder var VVS-grossisten Saint Gobain/Brdr. Dahl, Randers, og Fibervisions, Varde, der laver fibre til blandt andet hygiejneindustrien. Også tillykke til jer, det er superflot bare at blive nomineret.

Investeringer i opkvalificering er positivt og helt nødvendigt, hvis vi fortsat skal kunne fremstille produkter og levere service af højeste kvalitet. Vi er afhængige af faglighed og innovation, men også medarbejder involvering og godt arbejdsmiljø.

Kamstrup er for 3F Søhøjlandet et strålende eksempel på samarbejde mellem virksomhed og organisation, med den danske model som forbillede.

Publiceret 05 February 2020 14:00